Retourneren

Bedankt voor jouw aankoop. We hopen dat je tevreden bent met je aankoop. Als je om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met jouw aankoop, kun je deze alleen voor volledige terugbetaling aan ons retourneren. Zie hieronder voor meer informatie over ons retourbeleid.

Terugsturen

Alle retourzendingen moeten binnen zeven (7) dagen na de aankoopdatum worden afgestempeld. Alle geretourneerde artikelen moeten in nieuwe en ongebruikte staat zijn, met alle originele tags en labels bevestigd.

Retourproces

Om een ​​artikel te retourneren, plaats je het artikel veilig in de originele verpakking en stuur je jouw retourzending naar het volgende adres:

Studio Bijlstra
Tav: Retourneren
Grotestraat 52
Den Ham, 7683 BC
 
Let op, je bent verantwoordelijk voor alle retour verzendkosten. We raden je aan om een ​​traceerbare methode te gebruiken om jouw retour te verzenden.

Terugbetalingen

Na ontvangst van jouw retour en inspectie van de staat van jouw artikel, zullen wij jouw retour verwerken. Houd rekening met ten minste zeven (7) dagen na ontvangst van jouw artikel om jouw retour te verwerken. Terugbetalingen kunnen 1-2 factureringscycli duren om op jouw creditcardafschrift te verschijnen, afhankelijk van jouw creditcardmaatschappij. We zullen je per e-mail op de hoogte brengen wanneer jouw retour is verwerkt.

Uitzonderingen

Neem voor defecte of beschadigde producten contact met ons op via het onderstaande klantenservice-nummer om een ​​terugbetaling of omruiling te regelen.

Vragen

Als je vragen hebt over ons retourbeleid, neem dan contact met ons op via:
0612741665 of contact@studiobijlstra.nl